Burs Başvuruları Hakkında

Vakfımıza yoğun şekilde yapılan burs başvuruları için siz değerli hemşerilerimize teşekkürlerimizi sunarız. .

Ancak vakıf yönetim kurulu olarak bundan sonra vakıf üniversitelerinde okuyan talebelerimiz arasında sadece %50 ve % 100 burslu olanlara vakfımız tarafından burs sağlanabilecektir .

Devlet üniversitesi kazanan talebelerimize de burs verilmeye devam edilecektir.

Vakfımızdan Burs almak isteyen sevgili öğrenci kardeşlerimiz.
Dilekçe örneği ve başvuru esnasında istenen belgeler için Burslar ve Başvurular isimli sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Burs Başvuruları

Sevgili Öğrencilerimiz Burs başvurularınızı derneğimizin merkezine yapabilirsiniz.

Vakıf Üyeliği

Gölova Vakfımıza yeni bay ve bayan üyeler alınacaktır.Üye olmak isteyenlerin Vakıf Merkezimize başvurmaları önemle rica olunur.

Genel Kurul Toplantımız

27 Mart 2011 tarihinde Gölova Vakfı genel merkezinde Genel Kurul Toplantısı
gerçekleşmiştir.

Gençlerimizin bayan üyelerimizin ve Gölova sakinlerinin katılımıyla bayram
havasında geçen genel kurul toplantısında yeni yönetim seçilmiş bulunmaktadır.

Bu genel Kurulumuzda mütevelli heyeti üyeleri bayan ağırlıklı seçilmiş ve üye sayısı arttırılmıştır. Ayrıca Yönetim ve denetleme kurulumuza bayan üyeler taksim edilmiştir.