Duyurular

Vakfımıza maddi destek sağlamak isteyen siz değerli hayırsever destekçilerimiz için banka hesap numaralarımız: Albarakatürk Mecidiyeköy şubesi Iban : tr 36 0020 3000 0111 4564 0000 05

Vakfımıza sağlanan maddi destekler kültürümüzün geliştirilmesi, devam etmesi öğrencilerimizin okutulması ve Gölova halkına yapılacak destekler için çok önemli

Tüm Gölovalı hemşehrilerimizin ve bütün İslam aleminin Kurban Bayramını tebrik eder, Saygılarımızı sunarız. Bayramlaşma Bayramın ikinci günü vakıf merkezimizde gerçekleşecektir.

Vakfımızdan burs talebinde bulunmak isteyen sevgili öğrencilerimizin 25 Eylül - 15 Ekim tarihleri arasında vakfımızın merkezine başvurmaları gerekmektedir. Gerekli belgeler ve ayrıntılı bilgi için Burslar ve başvurular bölümünden yardım alabilirsiniz.

Önemli Duyuru

Vakıf başkanımız Sayın Sıtkı Ayan beyefendinin programındaki yoğunluk nedeniyle Ramazan Bayramında gerçekleştirilecek olan Gölova şenliklerimiz bu yıl iptal edilmiştir.

Vakfımızdan burs alan sevgili öğrencilerimizin adres ve telefon bilgilerini info@golovavakfi.com adresine bildirmeleri önemle rica olunur.

Sayın Gölovalılar Hemşerilerimizin birlik ve beraberliğinin Daim olması için cenazelerimizi ve düğünlerimizi hem internet sitemizde hem de kısa mesaj olarak sizlere duyuracağız. Bu nedenle cep telefonu numaralarınızın vakfımızca bilinmesi numarası değişenlerin ise vakfımızı haberdar etmesi önemle rica olunur.
Adnan Akça

Sayın Gölovalılar
Düğünlerinizin aynı tarihe gelmesini istemiyorsanız Lütfen Düğün tarihlerinizi Vakıf 2 .Başkanı Adnan Akça'ya bildiriniz.

Vakıf Başkanlıgı olarak düğünlerinizin aynı tarihe gelememesi ve karışıklığı önlemek adına düğün tarihlerinizi Vakfımızın sitesi olan www.golovavakfi.com da yayınlayacağız.
Vakıf 2. Başkanı Adnan Akça

Saygıdeğer Gölovalılar Cenazelerimize katılımlarımız oldukça yüksek ancak vefat edenlerimize son görevimiz olarak mezar başına kadar iştiraklerinizi bekleriz

ACI KAYBIMIZ

Gölovalı hayırsever işadamımız Kazım Ayan beyefendi vefat etmiştir.Cenazesi 5 nisan 2011 Salı öğle namazına mutakip Marmara İlahiyat fakültesinden(Bağlarbaşı/Üsküdar) kaldırılacaktır.Kendisine Allahtan rahmet, ailesine başsağlığı diliyoruz.

Saygıdeğer Gölovalı hemşerilerimiz : Vakfımıza Maddi gelir sağlamak adına düğünleriniz için atılacak olan SMS leriniz ücretlidir. Siz değerli hemşerilerimize bildirir saygılarımızı sunarız
Vakıf 2. Başkanı Adnan Akça

Saygı değer Gölova’lı Hemşerilerimiz:

Geçtiğimiz yıl on beşincisini düzenlediğimiz Gölova’mızın Kültürünü ve değerlerini korumamızı ve yaşatmamızı sağlayan, geleneksel Gölova Şenliklerimizi siz değerli hemşerilerimizden yeterince talep gelmemesi nedeni ile yönetim kurulumuz tarafından alınan kararla bu yıl yapılmayacaktır.

Gelecek yıllardaki şenliklerimizde görüşmek dileğiyle.
Gölova Vakfı Yönetim Kurulu

Gölova Vakıf Başkanımız, Sayın Sıtkı AYAN'nın annesi Arife AYAN vefat etmiştir. Arife hanıma Allah'tan Rahmet yakınlarına sabirlar dileriz.

Sivas heyeti Çok Mutlu Haberlerle Döndü.

Sivas heyeti yapmış olduğu ziyaretlerden mutlu haberlerle döndü. Oldukça olumlu geçen etkinlikten, Gölovamıza İnşaa edilecek Cumhuriyet Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu ve Ziraat Bankası Gölova Şubesi haberleri oldukça sevindiriciydi.

Gölova Kaymakamlığı
Gölova Belediyesi