Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/golovavakfi/public_html/ayar.php on line 8

Warning: mysql_connect(): Access denied for user 'golovavakfi_vakfi'@'localhost' (using password: YES) in /home/golovavakfi/public_html/ayar.php on line 8
Veritabanına Bağlanılamadı

SAYIN  BURSİYERLERİMİZİN  DİKKATİNE

GÖLOVA EĞİTİM KÜLTÜR VE KALKINMA VAKFI
2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BURSLARIYLA İLGİLİ BİLGİLER

Vakfımız her sene 306 öğrenciye burs vermekte olup bu bursların %87 si Vakıf Başkanımız Sayın Sıtkı AYAN tarafından karşılanmaktadır.

Burslarda öncelik sırası aşağıdaki şekildedir

- Gölova Lisesi mezunlarının hepsi

- Gölova ve köyleri nüfusuna kayıtlı olanlarla Gölova ve köylerinde ikamet edenler

- Diğer öğrenciler

BURSLARA MÜRACAT İLK DEFA BAŞVURACAKLARDAN İSTENİLEN EVRAKLAR

- Dilekçe

- Öğrenci belgesi

- Önlü arkalı nüfus cüzdanı fotokopisi

- Banka İban numarası

- Adres

- Cep telefonu numarası

DAHA ÖNCE VAKFIMIZDAN BURS ALANLAR

Vakfımızdan daha önce burs alan öğrencilerimizin sadece yeni yıla ait öğrenci belgelerini göndermeleri yeterli olacaktır.

MÜRACATLAR

- İstanbul'da oturanlar ve İstanbul'da Üniversite kazananlar belgeleri bizzat kendileri elden Vakıf merkezine teslim etmeleri gerekmektedir.

- Diğer illerde oturanlar ve üniversite kazananlar, başvuru belgelerini faks yoluyla göndermeleri gerekmektedir. Faks Numaramız 0212 220 12 65 (Vakfımızın faks numarası 24 saat açıktır)

- Müracat 15 Ekim 2016 Tarihine kadar yapılabilmekte olup gerekli evrakların eksik teslimi veya okunaklı olmaması durumunda başvuru dikkate alınmayacaktır.

Daha fazla bilgi almakiçin aşağıdaki numaraları arayabilirsiniz.

- Vakıf telefonu : 0212 220 12 65

- Vakıf Faks : 0212 220 12 65

- GSM : 0535 413 79 01

- GSM : 0535 429 84 39

Vakfımızın daha çok hizmet verebilmesi herkezin vakfımıza yardımları ve bağışlarıyla mümkün olmaktadır. İstikbalimiz olan gençlerden daha çok ilgi ve öneri bekleyerek başarı ve mutluluklar dileriz.